2007 blev ett omvälvande år för familjen S. Den sommaren gick flyttlasset till en liten ö utanför Västerås. Vi flyttade från en välrenoverad trea på nionde våningen i utkanten av stan till ett orenoverat och halvfärdigt hus vid Mälarens kant. Det var en stor omställning för oss alla. Nya grannar, nytt dagis, nytt allt! Och ett eget hus, som vi drömt om så länge.

Anledningen till namnet Drömhuset är just att det är ett hus fullt av drömmar. Det kanske inte är vårt drömhus än, men definitivt vår drömplats att bo på. Och våra drömmar om att förändra huset kommer i allra högsta grad bli verklighet. Vi brukar säga att det är vårt drömhus, det är bara inte färdigt än…

Drömhuset handlar om allt som händer i huset. Vår vardag, renovering och våra drömmar. Det kan och kommer att ta många år. Det kommer även handla om mitt skapande och intresse för snygga saker. Följ gärna med på vår resa genom kreativitet och kaos!

Vi som bor i Drömhuset är två stora och två små. Vi har även två katter, Rambo och Rocky. Världens bästa familj, om jag får säga det själv. 😉

Annonser

2 Responses to “Det är oss det handlar om”


  1. 1 Helena W 28 maj, 2007 kl. 7:31 f m

    Hej och STORT Grattis! Som lantbo sedan 8 år tycker jag självklart ni gjort ett bra val!!! Bankomat och affär är inte så viktigt 😉 Vad kul med ett hus att pyssla med! Jättefint såg det ut, är nyfiken på vart det ligger såklart! Grattis oxå till jobbet, vilken härlig månad 🙂 Som snart avslutas med en födelsedag. Heja Maj!!
    Kram Kram

  2. 2 Sofia 12 oktober, 2010 kl. 4:09 e m

    Hej! Skulle höra med dig om du kan sy en sån fin åkpåse som jag såg du hade gjort.. Vad skulle den kosta? MVH Sofia


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: