Flytt

En del av er vet att vi haft mycket kring oss här, som jag inte skrivit i bloggen om. Det kommer även märkas i bloggen framöver. Bloggen kommer att försvinna och återuppstå, i annan form, på annan adress. Drömhuset kommer att bli någon annans drömhus och vi ska flytta. Det är inte med sorg vi flyttar (även om vi tycker mycket om vårt hus), utan det är med tillförsikt och hopp om en ljus framtid. Lantlivet var inte riktigt vår grej. Vår sjöutsikt är fantastisk, men den är inte värd sitt pris. Just nu i livet passar det oss bättre att bo i stan, nära allt och alla, nära skola och förskola, nära skogen, nära träning, nära affär, nära jobb, nära kompisar. Vi är tacksamma att vi tycker lika om det här.

Huset har vi sålt och istället har vi köpt oss en litet radhus. Vi byter vår oändliga sluttningstomt mot en liten radhustäppa som vi förhoppningsvis kan hinna med att ta hand om och vi byter mörka vägar utan gatlampor och skolbuss mot gångvägar och barnvänligt. Det känns helt, helt rätt! Oavsett var i stan vi bor kommer vi ha nära till Mälaren. Det ska bli jättehärligt att kunna cykla till jobbet, kunna ta bussen hem nästan när som helst och att ha mycket barn i närheten. Så framöver kommer ni få följa oss på ny adress, i ett radhus anno 1972. Allt är original. Men som jag skrev, tillförsikt och hopp är ledorden. Nu vänder det nog!

Gräsänka, febrig bebis och flyttpackning. Tjohej. Ville du komma och hjälpa till, sa du?

Annonser

5 Responses to “Flytt”


 1. 1 Annie 3 december, 2009 kl. 11:44 e m

  Låter bra, Elin! Jag förstår dig – trots att jag är uppvuxen på landet så skulle jag inte vilja bo där igen… Kram och lycka till med flytten!

 2. 2 Arletta 6 december, 2009 kl. 12:26 f m

  Lycka till med flytten! Meddela när du är tillbaka i bloggvärlden. Kanske lite renoveringsbloggande?

 3. 3 Ellinor 10 december, 2009 kl. 9:43 e m

  Har ni kommit tillrätta i nya huset? Härligt att du är igång med ”syandet” 😉 Du får höra av dig sen när det är färdigt. Kram

 4. 4 Monica 22 december, 2009 kl. 8:59 f m

  Lycka till med flytten!

 5. 5 1nyttliv 12 januari, 2010 kl. 12:12 e m

  nej men.. nu förstår jag varför du aldrig skriver. det står ju uttryckligen, att bloggen får ny adress. Men vad ÄR adressen?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: