Ivf-graviditet

Nä, jag är inte gravid igen. *HAHA* Men för den nyfikne finns vi med i senaste numret av Vi Föräldrar Gravid, där vi berättar om vår ivf. Det finns tre artiklar som handla om att vänta barn på olika sätt; ivf, insemination och adoption.

viforaldrar gravid

Som ofta, när man talar med en journalist, blir slutresultatet inte alltid helt rätt. Vi hade korrekturläst och ändrat lite som blivit fel och ändå trycktes den felaktiga varianten. I stort sett stämmer allt. Men vi gjorde inte ivf privat för att slippa landstingskön (som dessutom nästan är obefintlig i Västmanland) utan för att vi var tvungna. När man har ett barn (oavsett hur det kom till) får man inte göra ivf via landstinget, utan måste vända sig till en privat klinik. Vi valde Carl von Linné-kliniken i Uppsala och är jättenöjda med valet. De hjälpte ju oss att få världens bästa Axel!

Annonser

2 Responses to “Ivf-graviditet”


  1. 1 Mysmasken 5 september, 2009 kl. 10:02 e m

    Mamma skickade mig lite gravidtidningar i födelsedagspresent, och jag tyckte väl att jag kände igen namnet på dig och att du hade en liten Albin sen innan 🙂

  2. 2 Livet runt 30...5 14 september, 2009 kl. 10:19 e m

    Och vi är på väg att göra vår andra ivf på samma ställe. Jag håller tummarna för att få ett lika lyckat resultat som ni.


Comments are currently closed.Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: