Minste-A växer så det knakar!

Ibland tror jag att man kan höra det om man lyssnar riktigt noga. För nog borde det höras allt! Idag var det måttkontroll på BVC igen och minste-A visade upp hela registret med kiss, bajs och kräk. Flera gånger. Vågen visade 3620 g och måttbandet 50,5 cm. Mats och jag vann på varsin, vi hade slagit vad i förväg på vikt och längd.

Störste-A checkade in på Hotel Farmor igår kväll och anländer om en dryg timme till hemmet igen. Nu har han sovit borta tre nätter de senaste fem dagarna så vi har påmint oss om hur livet tedde sig för sisådär fem år sen, när vi bara hade en bebis. Nu längtar vi efter honom och allt klokt som kommer ur honom. Han kommer att älska att bygga veranda ihop med pappa.

På tal om verandabygget så går det sakta framåt. Idag fick vi leverans av virke och Mats var lagom glad att han slapp bära allt upp för vår backe. Nu får vi se om det går att sitta där ute i midsommar eller inte!? Well, sitta ute kan vi ju ändå, vi har fler platser att sitta på.

Nu börjar minste-A knorra lite, dags för kvällsmat där också (vuxen-maten håller på att lagas av min privatkock ute i köket). Bjuder på en gosbild från helgen:

090613 mamma o axel

Annonser

2 Responses to “Minste-A växer så det knakar!”


  1. 1 Lisa 17 juni, 2009 kl. 7:54 e m

    Vad fin han är er lilla mini-prins! Härligt att han växer så fint och att ni har det gott! Kramar och midsommarhälsningar till hela familjen från oss alla här i Linköping!

  2. 2 Milla 18 juni, 2009 kl. 4:33 e m

    Gosig bild!! Kan privatkocken komma och laga mat här med 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: