Sneak peak ;-)

Bjuder på en sneak peak ifrån vårt nya, vita allrum. Hoppas ni blir sugna på att titta in snart igen. Vi är nästan färdiga. Nu återstår bara lite  piff och lull lull.

vitt-sneak-peak

Vi är jättenöjda med vad vi har åstadkommit så här långt i alla fall. Nu får vi äntligen ett rum att vara i. Det här rummet har nästan stått oanvänt i ett år, trots att det är ett av de största rummen i huset.

Det börjar bli dags att förbereda inför bebisens ankomst också. Det är läskigt kort om tid kvar… Skötbord är inköpt, det ska jag måla i helgen. Vi köpte även en ny duschkabin i fredags på rea, så nu kan vi slänga ut eländet som står i badrummet. Vi gör en budgetrenovering av vårt lilla, lilla badrum så att vi får in skötbordet där. Nytt handfat och kommod skall också in där, samt spegelskåp och ny belysning.

När vi ändå var på IKEA i lördags passade vi på att införskaffa lite mer tvättstugeförvaring, så vår lilla tvättstuga håller också på att få sig ett lyft. Där stod ett stort åbäke i furu innan, som nu är begravd på ett av stans återbruk. In åkte två trådbacksstativ med lite olika förvaring i för tvätt. Ovanpå dem ligger vita bänkskivor (allt är från serien Antonius på IKEA) och senare ska vi sätta upp vägghyllor ovanför, till tvättmedel och annat som tidigare fanns i furuåbäket.

Det känns så skönt att fräscha upp. Huset blir mer och mer ”Vi” ju mer vi förändrar. Om bara värmen kommer någon gång så kanske vi kan få lite ordning i trädgården också. Idag körde M hem ett lass kompostjord från tippen (som säljer en släpkärra jord för 300 spänn), som ska vara grunden till en bit ny gräsmatta i sommar. Mycket pill och fix, men sjutton vad fint det blir.

Annonser

3 Responses to “Sneak peak ;-)”


  1. 1 Arletta 22 april, 2009 kl. 5:43 e m

    Oj vad du boar! Nu är jag grymt nyfiken på alla nyheter. 🙂

  2. 2 Marie med AOA 23 april, 2009 kl. 11:10 f m

    Vad köpte ni till tvättstugan? Jag måste fixa i vår tvättstugan så därför hade det varit kul med bilder. 🙂

  3. 3 annica 23 april, 2009 kl. 10:09 e m

    nu blir man nyfiken. ännu mer!


Comments are currently closed.Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: