Fyra klistermärken… åsså har jag fått gips!

M ringde mig på förmiddagen och sa att dagis hade försökt få tag på mig innan de ringt M. Albin hade ramlat på dagis och gjort illa handen fick jag veta. M åkte med Albin till akuten och jag satt kvar på jobbet och väntade, väntade och väntade…

En bra stund efter lunch ringde Albin och sa att han hade fått fyra klistermärken. Han pratade om sina fina klistermärken och hur duktig han hade varit. Jag försökte fråga honom om hur det hade gått med armen, men han fortsatte prata om klistermärkena. Han hade fått två på akuten och två på röntgen. ”… åsså har jag fått gips också!” kom det till slut.

Mats berättade att högra underarmen var av, ena benet var helt av och det andra var det också en fraktur på. Jag har sett röntgenbilderna nu och det var ganska tydligt! Albin fick gips ända nerifrån handen och upp på överarmen, så att få av tröjan ikväll – det blev ett litet projekt. 😉

albin-gips

Han är ganska glad än så länge, men visst är det lite bökigt att släpa runt den tunga, otympliga armen. Ikväll fick han välja mat så jag svängde förbi Max på vägen hem. Innan dess shoppade jag tre nya tröjor i två storlekar för stort så han har lite kläder att få på.

Albin är ju en väldigt försiktig kille som inte klättrar, hoppar eller ramlar så mycket. Så det kom ganska oväntat. Så nu får vi ta några dagar att lära oss leva med klumpe dumpe-armen. M, som jobbar som röntgeningenjör, fixade så att vi har alla röntgenbilder på vår dator nu. Garanterat något att scrappa!

Lilla plutten!!

Annonser

13 Responses to “Fyra klistermärken… åsså har jag fått gips!”


 1. 1 Lisa 22 januari, 2009 kl. 9:14 e m

  Men lilla vän, vilken otur! Hoppas armen läker fort fort nu! Klistermärken är en höjdare tycker även vår lilla A som får ett varje gång hon varit på pottan 🙂 Stor kram till hela familjen från oss alla

 2. 2 pösmunken 22 januari, 2009 kl. 9:44 e m

  Men oj så det kan gå! Stackars A men det fixar han så duktig som han är. Vår A fick sy på näsan förra veckan och hon blev också superglad över sina klistermärken. Tänk va roliga de är de små liven. Hoppas det går bra och att det läker fort.Kram

 3. 3 Milla 22 januari, 2009 kl. 9:50 e m

  Nämen oj! Stackaren! Fast han ser ju rätt så glad ut än så länge. Håller tummarna för att det kommer fungera så bra som möjligt!!
  Hälsa honom så mycket! KRAM! /Milla

 4. 4 Grodis 22 januari, 2009 kl. 10:30 e m

  Lillskroten!
  Får komma förbi någon dag och rita en katt eller något på gipset. 😉

  Kram!

 5. 5 Arletta 22 januari, 2009 kl. 10:44 e m

  Lille gubben. Han verkar rätt nöjd efter omständgheterna. Hoppas han inte tycker att det blir alltför besvärligt med gipset.

 6. 6 Spooky 23 januari, 2009 kl. 12:46 f m

  Men snutt.. håller tummarna att det funkar bra med armen 🙂 och lyxigt att få välja mat sådär ;o)
  *kramar på er*

 7. 7 Zara 23 januari, 2009 kl. 9:10 f m

  Det är härligt med barn, de fokuserar vid det viktiga i livet, att de fått klistermärken och sådant. Hoppas han inte har för ont.
  Så grymt lik dig han är!
  Kram

 8. 8 Erika 23 januari, 2009 kl. 9:44 f m

  Aj, en arm som är helt av låter inte så skönt. Tur att han fick massor av klistermärken! Skön inställning, det var viktigare att berätta om dem än om gipset=).

 9. 9 kattmamman 23 januari, 2009 kl. 12:42 e m

  Stackars liten! Men det verkar ju ha gått ganska bra ändå, och hela fyra klistemärken, vem kan vara ledsen då?

 10. 10 Marie med AOA 24 januari, 2009 kl. 1:03 f m

  Lille solstrålen! Men vilken fin bild ändå. 😀

 11. 11 Magnus 24 januari, 2009 kl. 11:45 f m

  Bra krut i grabben! Hälsa honom att det är ett fint släktdrag att bryta armen, något han ska vara stolt över. Smart drag också, att göra det i god tid före utesäsongen. Heja Albin friskt humör, gipset sitter utanför, ALBIN, ALBIN, ALBIN!

 12. 12 Marie 24 januari, 2009 kl. 4:57 e m

  Hej gums!

  Du har en award att hämta hos mig om du vill!? 😉

  Kram!

 13. 13 Tina J 25 januari, 2009 kl. 9:54 f m

  Nej, men lille stackaren..! 😦

  Ja, det är konstigt hur de behåller sin positiva syn trots olyckor… Din kille tycker det var superkul att få klistermärken trots bruten arm, min kille var överlycklig över ett litet plastflygplan när han slog upp ett jättehål i pannan… 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: