Hur länge lever en mikro?

Vår mikro har börjat bete sig konstigt. Egentligen började det redan för något år sen. Den varierar väldigt i kvalitet och effekt. Ibland får man koka Albins älskade vita gröt i fem-sex minuter innan den är klar och ibland går det på tre, helt enligt receptet. Man hör verkligen hur den går upp eller ner i effekt, det brummar upp eller ner.

Den är drygt sex år gammal och jag kanske måste inse att den sjunger på sista versen? Men det vore ju praktiskt om man visste att det var tio dagar kvar eller hundra. Hur länge lever en mikro nuförtiden?

Annonser

3 Responses to “Hur länge lever en mikro?”


  1. 1 Linda 7 januari, 2009 kl. 5:47 e m

    De flesta elektriska prylar brukar ju ha en tendens att gå sönder första två veckorna eller hålla uppemot 5-10 år ialla fall. Min tv mår fortfarande prima efter tio år, fast det är ju inte en mikro förstås 😛

  2. 2 Marie 8 januari, 2009 kl. 12:23 e m

    Vår gamla inbyggda, bruna, fula… stooooora AEG-mikro har hållt sen 1983! Den beter sig dock såsom er verkar göra nuförtiden och verkar sjunga på sista versen… Men det är ju på tiden för vår micros del… 😉

  3. 3 Helena W 8 januari, 2009 kl. 9:39 e m

    Micros är ett konstigt släkte! Våran går nu in på det elfte året… shit kanske dags att shoppa en ny innan den brinner upp….


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: