Looki looki!

Igår var vi Invited to Labero. Det var en annorlunda, intim show med Sveriges bästa illusionist. Från sina spektakulära shower i Vegas, Australien och London kom han in i Västerås Konserthus och förtrollade vår torsdagkväll. Vi var nära, vi var med och vi var så irriterade när vi inte kunde knäcka koderna! 🙂

De stora numren, då någon svävar eller byter plats med någon annan är ju så uppenbara illusioner. Att någon byter plats med någon (och kanske kläder) eller att de hissas upp i någon slags anordning. Att dölja tricken med rök, ljus och rörelser kan ju nästan vem som helst klara med träning.

Men de små, korta, skickliga tricken visar ju skillnaden mellan en trollkarl i Bolibompa och en stjärna. Som när han fipplade fram en hel kortlek bara ur handen, ett kort i taget. Som när han skulle lära publiken ett trick, han stoppade in en duk i ett ihåligt ägg och visade hålet. När han gjorde tricket en gång till så fanns inget hål i ägget längre, och ägget knäckte han i ett glas. När bytte han ut det???! Det är de tricken, som visar hur fingefärdig han är, som verkligen imponerar.

Och Invited to Labero var just en sån show, nära publiken. Han trollade bort lite publik, tvingade en kvinna att kasta knivar på honom och kastade ut kort och annat han trollade med i publiken. Mycket uppskattat. Vi fick med spader 10 hem!

Annonser

1 Response to “Looki looki!”


  1. 1 Mia Nilsson 19 september, 2008 kl. 9:24 e m

    Jag har varit på Laberos show en gång och jag blev så förbannad!! Hur i helsefyr gör karl?! Men visst är det en häftig upplevelse!

    Kram!


Comments are currently closed.Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: