Sista semesterhelgen

Det har verkligen ekat mellan inläggen i bloggen under min semester. Det har sina orsaker och några av dem är fint väder, bad- och leklust, världens roligaste fyraåring, världens bästa make, ny båt, goda vänner, trötthet och en massa annat.

Snart är semestern slut för min del. Det blev en lång ledighet från jobbet i år. Välbehövlig. Jag längtar faktiskt lite tillbaka till vardag, rutiner och fasta punkter. Den lilla fyraåringen saknar sina vänner på dagis och har varit mest frustrerad senaste veckorna. När vardage är igång på riktigt igen brukar allt det andra i mitt liv få fart också. Bloggande blir mer viktigt (och roligt) och kreativiteten kommer tillbaka. Ska sätta tänderna i några nya projket och till hösten blir det nog ett par nya scrapkurser igen.

Om några dagar firar vi vår tredje bröllopsdag, jag och maken. Tänk att det redan gått tre år sedan vi stod där i kyrkan med alla våra nära och kära bredvid! Tiden går fort och allt vi gått (och går) igenom har fått oss att växa samman ännu mer. Livet är inte alltid så enkelt, men vi har varandra och det är så tryggt!

Vi har alldeles nyss börjat en ny resa i livet, som säkert kommer ge oss nya synsätt på mångt och mycket. Vi lever, andas, älskar och mår ganska bra. Vi försöker sätta livet i rätt proportioner, vilket inte alltid är så lätt. Men vi har verkligen lärt oss uppskatta de små sakerna i livet. Lärt oss värdera vad som är viktigt, som betyder mest. Vi ser med tillförsikt på framiden och vandrar långsamt sida vid sida.

Bjuder på några bilder från de senaste veckorna. Alla går att klicka på om man vill se dem bättre.

Tittut! Vid Tidö slott finns det ihåliga träd.

Cheese cake.

Vackra trappan utanför Ängsö kyrka, där vi gifte oss.

Allén mellan Ängsö kyrka och slottet.

Annonser

1 Response to “Sista semesterhelgen”


  1. 1 annica 3 augusti, 2008 kl. 3:54 e m

    Oscar saknar också sina vänner på dagis och imorgon är det dags igen för vår vardag. ska bli ganska skönt faktiskt! 😉 för som du säger sätter allt mer fart,


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: