Fyra år

För fyra år sen var jag rätt utmattad vid det här laget. En knapp timme tidigare hade nämligen världens finaste kille kommit till världen. Starten blev lite onödigt dramatisk, men sen gick ju allt bra. Tänk att det är fyra år sen nu! Vi blev kvar på BB i 12 dagar för du behövde lite extra hjälp i början. Sen dess har så mycket hänt. Du växer, utvecklas och lär dig nya saker hela tiden. Du kan skriva många bokstäver och älskar att pyssla och bygga saker. Du sitter just nu och bygger med ditt nya Brio Building Systems och du är verkligen kreativ! Det är så roligt att få vara med dig och se dig upptäcka världen. Vi får upptäcka allt en gång till och det är så värdefullt.

Här kommer en resumé:

a_nyfodd.jpg
I en plastbalja på sjukhuset, alldeles ny, väldigt liten och perfekt. Overallen var faktiskt ”storlek nyfödd”, men det kunde ju inte du hjälpa. Mormor fick hasta ut och köpa lite minikläder.

a_ett-ar.jpg
Ett år, busig och nyfiken! Du tog allt lugnt och hade inte bråttom någonstans. Du gick inga steg förrän du var nästan 14 månader, men du kunde många ord istället. Ditt intresse för ljud, bokstäver och ord fanns redan då.

a_tva-ar.jpg
Två år, övningskör trehjuling. Du fick välja ett pussel när vi var i leksaksaffären. Ett med bokstäver skulle du ha, inget Bamsemotiv som vi försökte med.

a_tre-ar.jpg
Tre år. Vi grillade korv ute i lekparken och hängde ballonger i träden. Bästa presenten var cykeln! Nu kan du säga bokstäverna i ditt namn och du kan många böcker och sånger utantill. Sjunger och dansar gärna och vill höra långa sagor. Du slog till på din första huvudfoting i ett väntrum på sjukhuset strax efter din treårsdag.

a_fyra-ar.jpg
Fyra så klart! Idag fyller du faktiskt. 😀
Nu kan du skriva ditt namn och klipper ut bokstäver i papper. Du pysslar gärna, med pärlor, färger, sax och tejp. Allt du ritar har en berättelse bakom. Du rabblar början av alfabetet och frågar om allt. Vad och varför hör vi hela dagarna och du vill veta allt. Hur man gör tak, brevlådor och staket. Var är solen på natten och hur kan det bli vinter igen när det nyss var vår? Du älskar allt som har med hjältar att göra, prinsar, riddare, brandmän och ambulanser.

a_tarta.jpg

Tänk att vi har haft dig i fyra år nu. Tack för att vi får ha dig, älskade, fina Albin! Grattis prinsen på fyraårsdagen!

Annonser

6 Responses to “Fyra år”


 1. 1 Mirva 29 mars, 2008 kl. 7:55 e m

  Stooooooort GRATTIS från oss på 4-års dagen! Kram Mirva m. Vincent & Dominic

 2. 2 Lisa 29 mars, 2008 kl. 8:01 e m

  Varmt GRATTIS fina lilla Albin på 4-årsdagen!! Hoppas du har haft en toppendag! Tårtan ser verkligen jättegod ut! Stora stora kramar från oss i Linköping! Alice, Lisa & Svante

 3. 3 Milla 29 mars, 2008 kl. 11:40 e m

  Grattis fina Albin!! Kram /Milla

 4. 4 annica 30 mars, 2008 kl. 9:09 e m

  åhhh vilken mysig resumé!!! GRATTIS!!!

 5. 5 Marie med AOA 30 mars, 2008 kl. 10:07 e m

  Grattis till Albin i efterskott! Roligt att titta tillbaka. 🙂

 6. 6 applecore72 31 mars, 2008 kl. 8:19 f m

  Mysigt! Många grattis i efterskott till er (stora) kille! M hälsar naturligtvis och grattar hon också!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: