Mer kärlek åt folket

Ni har väl inte glömt varför vi firar Valentindagen? En av sägnerna handlar om Sankt Valentin, som vigde unga par under 200-talet. Innan han led martyrdöden den 14 februari smugglade han ut ett kärleksbrev till sin stora kärlek, fångvaktarens dotter. Tro på det om du vill. Jag tror på kärleken. Hur skulle människor överleva utan kärlek? Krama era barn, makar, makor, sambor, vänner och alla andra. Säg hej till dem du möter. Le. Håll upp en dörr. Sprid lite glädje i världen. Men strunta i att köpa geléhjärtan på ICA. Man kan unna sig kvalitet på bättre sätt. Laga en god middag, njut och låt alla måsten vila just idag.

 

(Bilden är lånad ifrån bluebox.com)

Var rädda om varandra! Valentin slutade aldrig tro på kärleken. Det gör inte jag heller. Amor vincit omnia. 

Annonser

2 Responses to “Mer kärlek åt folket”


  1. 1 Charlotta 14 februari, 2008 kl. 2:59 e m

    Så sant som det är sagt !! inga måsten en dag som denna, utan en go middag, med god dryck i antingen med goda vänner, sin familj eller sin käresta eller allt på en gång !!!
    ha en härlig dag !

  2. 2 Marie med AOA 15 februari, 2008 kl. 12:33 f m

    Precis så är det! Måste bara skriva att de latinska orden längst ner i detta inlägget har jag beställt som väggord på http://www.myfirstroom.se tror det blir jättefint! Ha det jättebra från oss i Blekinge. 🙂


Comments are currently closed.Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: