Nu är vi framme

Huset är officiellt vårt och alla saker är på plats. Ja, på plats på rätt adress, men inte på plats på rätt ställe. Det tar nog ett tag att bena ut vart allt ska vara, men lite ordning hann vi få i hallen och köket igår.

Flytten gick bra och tack vare att många hjälpte till (och att vi hade två lastbilar) gjorde att det bara blev en tur ut. När vi värmde den medhavda flyttmaten i ugnen löste jordfelsbrytaren ut. Jahapp. Det visade sig att när ugnen blir varm är det något galet med grillelementen i ugnen. De saknar den inre stången (som sitter under och håller upp det) och när det blivit varmt smälter det och nu hänger det ner i ugnen. Det har gjort att det blivit något jordfel inne i ugnen. Det var dock inget problem att prata med säljarna och vi blir ersatta för vad den är värd. Så en ny spis är beställd och levereras på tisdag.

Matplatsen är jättemysig med orange akrylvävsduk och den orangea Bumlingen. Poolskyddet är på plats, vilket känns jätteskönt, och jag lovar att ladda upp bilder så fort det finns möjlighet. Vi har inte fixat med bredbandet ännu, men ikväll eller imorn borde det gå.

Annonser

2 Responses to “Nu är vi framme”


  1. 1 annica branting 2 juli, 2007 kl. 9:16 f m

    vill se massor av bilder!!! =)

  2. 2 Milla 5 juli, 2007 kl. 1:03 e m

    Åhhh vad spännande!! Jag ser fram emot att se bilder! *glad för er skull*


Comments are currently closed.Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: