Sälja gräsklippare, någon?

Många vänner som har flyttat till hus har flera gånger fått överta hustillbehör, så som gräsklippare, stege, vattenslangar mm. Vi kände att vi till och med kunde betala en liten summa om vi fick behålla nödvändiga trädgårdsmaterial. Familjen vi köper av har flyttat ut ur huset förra hösten, till ett nytt litet radhus, och borde alltså haft behov av trädgårdssaker där med. Därför kände vi oss ganska säkra på att få överta en del.

Idag kom ett mail med ett prydligt Excelark. Allt som inte familjen ville behålla hade de listat och bredvid fanns en liten priskolumn. Vi hade tänkt att vi kunde betala kanske 2-3000 kr för allt, men där stod rena fantasipriser!! En stege för 1600 spänn! Kom igen! Vaddå? Ställer den sig mot väggen själv och hämtar ner saker från vinden?

Det känns jättetrist att de inte kunde överlåta sina använda saker (som säkert är jättefina, det är inte det…) till oss till ett vettigt pris. Men nu får de faktiskt åka dit och släpa bort allt istället. Före fredag.

Blocket, here we come!!

Annonser

1 Response to “Sälja gräsklippare, någon?”


  1. 1 Marie med AOA 27 juni, 2007 kl. 11:05 e m

    Men vad trist! När vi köpte vårt hus för 5 år sen fick vi massor av trädgårdssaker. Kostade helt gratis! Allt var inte i toppskick, men det dög till en blivande 2-barnsfamilj (som nu är 3 barn 🙂 ).

    Nej, stå på er! Låt dom kånka och bära bort allt! Själva. 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: