Det är klart!

Det kom inga stora överraskningar på köpargenomgången igår. Besiktningsmannen visade oss runt och visade allt som den första besiktningsmannen hade föreslagit som förändringar. Det var jättebra, för vi såg saker vi inte hade tänkt på under visningen av huset. Tex saknas det en bit av trappräcket, vilket måste åtgärdas direkt med tanke på att vi har en vild 3-åring. Det saknas en lucka till skortstenen som går genom övervåningen, där måste vi sätta dit ett galler. På balkongen var det en stor glipa mellan trädäcket och väggen (stor och stor, men tillräckligt för en barnfot att glida igenom…). Så vi har lite sånt pyssel som måste göras så fort som möjligt. Givetvig måste vi ha ett poolskydd så fort vi flyttar in också. Ett poolskydd går på ca 17000 kr.

Jisses. Vad ger vi oss in på?

Vad jag ville säga är att nu är allt klart. Huset blir vårt 1 juli! Nu ska lägenheten säljas så dyrt det bara går och vi har rensat och stylat i några dagar inför idag, då mäklaren kommer och fotar. Hoppas att det går bra och att många vill komma på visning!

Annonser

1 Response to “Det är klart!”


  1. 1 Monica 5 juni, 2007 kl. 5:40 e m

    Ska börja med att säga Grattis till ert husköp! Vad mycket spännande ni har framför er! =)
    Jag känner igen dina tankar ”vad ger vi oss in på?”… Jag tänkte också så i början… det kan verka så mycket i början men man behöver ju inte göra allt på en gång… idag ångrar jag ingenting. Jag är sååå glad för vårt hus! Hoppas att ni kommer att trivas likabra.
    Lycka till med allt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: